1. Jack Jongebloed

0
1567

Mijn naam is Jack Jongebloed, 54 jaar, getrouwd met Anneke en samen ouders van 2 dochters. Woonachtig in Oosterstreek, als wethouder werkzaam in onze mooie gemeente en voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart wederom lijsttrekker en wethouders-kandidaat  voor de lokale VVD.

Stemmen: Gewoon. Doen!

Waarom op de VVD, waarom op mij? Van mij hoort u geen beloftes die ik niet kan waar maken. De afgelopen 8 jaren hebben de VVD Weststellingwerf en ik dat niet gedaan en dat gaan we nu ook niet doen.

Afspraak is afspraak!

We hebben gedaan wat we hebben afgesproken. Woonlasten omlaag, zorgen voor een financieel stabiele gemeente en geïnvesteerd in ambities voor een veilig, mooi en genoeglijk Weststellingwerf. We hebben veel bereikt en willen nu doorpakken! Extra investeren in betere en veiligere wegen en bermen, meer geld voor initiatieven voor al onze dorpen en verdere verlaging van woonlasten voor onze inwoners en ondernemers.

Iedereen gelijkwaardig!

Voor mij staat centraal dat in een liberale en sociale gemeente alle mensen, van welke afkomst dan ook, zich maximaal kunnen ontplooien, het maximale eruit kunnen halen en voor zichzelf kunnen zorgen. Waar mensen steun verdienen omdat zij het echt niet alleen redden, kunnen ze bij de VVD Weststellingwerf rekenen op die steun, want onze volkspartij is er voor iedereen. Wij willen blijven samenwerken. Natuurlijk met andere politieke partijen, natuurlijk met maatschappelijke organisaties, maar bovenal met U, inwoners en ondernemers van onze prachtige gemeente.

Stemmen op VVD Weststellingwerf: Gewoon Doen!