2. Roelof Theun Hoen

0
3133

Ik ben Roelof Theun Hoen, 35 jaar en ik woon samen met Catharina en onze twee kinderen in Noordwolde. Ik ben al 8 jaar raadslid voor de VVD Weststellingwerf waarvan de laatste 4 jaar als fractievoorzitter. Naast mijn werk als raadslid ben ik fulltime werkzaam als beleidsmedewerker voor de VVD in Fryslan.

Niet alleen praten maar ook doen!
Er zijn mensen die alleen praten over problemen en je hebt doeners die problemen aanpakken. Ik pak graag problemen aan. De afgelopen jaren heb ik me ingezet voor verbetering van sportvoorzieningen, betere mobiele bereikbaarheid en verlaging van de woonlasten. Dit heeft o.a. geleid tot extra geld voor groot onderhoud sportvelden en de aanleg van kunstgrasvelden. Plaatsing van een extra telefoonmast en plaatsing versterkers in bestaande masten. En verlaging van de OZB en afvalstoffenheffing.

De komende vier jaar wil ik me inzetten voor:
Een goed ondernemersklimaat. Er liggen namelijk nog volop kansen op het gebied van economie die we samen met ondernemers kunnen grijpen. Zo moeten we verder bouwen aan een aantrekkelijk winkelcentrum en investeren in toerisme en recreatie.

Niet alleen praten maar ook doen. Kies voor Hoen!