3. Aukje Kroondijk

0
1744

Mijn naam is Aukje Kroondijk en ik sta op plaats 3 lijst VVD Weststellingwerf. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Oldeholtpade.

  • Hoe verbinden we de doelen: ontwikkelen natuur en voor de landbouw: duurzaam produceren en inkomen genereren samen?
  • Leefomgeving en de omliggende natuur tegenover moderne agrarische bedrijven in onze gemeente.
  • Hoe kunnen we de leefbaarheid op het platteland behouden?

De discussie over de verbinding van deze doelen wil ik graag met u de komende 4 jaar aangaan.

Ik ben een boerendochter en ik ben praktisch ingesteld. Ik ga daarbij de discussie niet uit de weg maar probeer de verbinding op te zoeken. In mijn dagelijkse praktijk heb ik daarmee te maken.

Door de mooie omgeving en natuur in onze gemeente liggen er kansen voor toerisme en recreatie. Deze kansen kunnen nog beter benut worden. Natuurontwikkeling mag geen belemmering voor bestaande agrarische bedrijven zijn.

En dan, ja,…. ik ben een vrouw en ik ben een voorstander van financiële en geestelijke onafhankelijkheid van de vrouw. Let wel, ik wil daarbij geen enkele vrouw tot een keuze dwingen, maar wel dat élke vrouw een keuze heeft in Nederland!

Elke meid moet op haar toekomst zijn voorbereid.