8. Sylvia Heida

0
2106

Ik ben Sylvia Heida, 41 jaar oud en geboren en getogen in Wolvega. Ik ben nummer 8 op de kieslijst. Ik ben getrouwd met Cees en in mijn dagelijkse leven werk ik als directiesecretaris/stafadviseur bij de Immigratie-en Naturalisatiedienst in Den Haag.

Ik voel mij thuis in Wolvega. Het is een fijne plek om te wonen en alle dagelijkse voorzieningen zijn er. Wij wonen centraal in de provincie. Met een treinstation in het dorp en de snelweg naast de deur zijn we binnen no time op weg naar de rest van Nederland. Het is fijn om in een gemeente te wonen als Weststellingwerf.

Ik geloof in de kracht van mensen. In een samenleving die uitgaat van kansen, eigen verantwoordelijkheid en waar je de vrijheid hebt om je leven in te vullen zoals jij dat wilt. Maar ik geloof ook in een samenleving waar mensen er voor elkaar willen zijn en waar we omkijken naar elkaar. Ik geloof niet in stilstaan langs de zijlijn, daarom heb ik mij kandidaat gesteld voor de VVD. Ik ga graag met u in gesprek om te horen wat u nodig heeft om onze samenleving samen beter te maken. Kies voor Doen, stem op de VVD!

Stemmen op VVD Weststellingwerf: Gewoon Doen!