5. Richard Bos

0
1922

Ik ben Richard Bos, 45 jaar, getrouwd met Daniëlle en we hebben twee prachtige kinderen. Ik ben nummer 5 op de kieslijst. In het dagelijks leven werk ik in Den Haag als lobbyist voor Aedes vereniging van woningcorporaties. Ik werk daar aan onderwerpen als betaalbaar wonen, bouwen en energiebesparing in de landelijke politiek. Zodat huurders betaalbaar kunnen wonen, er voldoende woningen beschikbaar zijn en er een slimme slag geslagen kan worden in de verduurzaming van de woningvoorraad. Dit is werk waar je een lange adem voor nodig hebt.

Daar zit ook het verschil met de lokale politiek. Lokaal kun je veel sneller dingen verbeteren als dat nodig is. Het gaat erom dat je dingen gewoon doet, dat je naar bewoners luistert en dat je niet blind achter het College van B&W aan holt. Altijd positief, fris en kritisch blijven en de juiste vragen stellen. Niet om vervelend te zijn, maar om het beste voor elkaar te krijgen. Als inwoner van Steggerda en vader van twee schoolgaande kinderen heb ik me de afgelopen jaren in de gemeenteraad al met succes hard gemaakt voor de toekomst en kwaliteit van het basisonderwijs in onze gemeente en specifiek in de kleine dorpen. Kinderen hebben recht op goed basisonderwijs in hun directe omgeving. Daar zet ik me graag weer voor in.

Weststellingwerf is een prachtige gemeente om in te wonen en te recreëren. Dat moet zo blijven en we moeten bewoners en bezoekers daar dan ook in ondersteunen. De VVD in Weststellingwerf is al jaren dé lokale partij bij uitstek. Betrouwbaar en solide. Voor u hebben we o.a. de lokale woonlasten laten dalen, de mobiele bereikbaarheid verbeterd, het Dorpenfonds gestart, een onderdoorgang gecreëerd onder het spoor in Wolvega en werken we hard aan een glasvezelnet zodat u overal in de gemeente snel internet hebt.

Ik wil me de komende jaren inzetten voor en werken aan een mooie, schone en veilige gemeente, waar het goed toeven is in de dorpen. Waar je zonder fratsen, betaalbaar en veilig kunt wonen en ondernemen. Een gemeente die met u mee denkt. Met goed basisonderwijs voor de kinderen, voorzieningen voor jong en oud, gezellige centrumgebieden en beter onderhoud van de (water)wegen, fietspaden én bermen in onze gemeente. Zodat zowel u als onze bezoekers zeggen: Mooi hè, Weststellingwerf! Wilt u dit ook? Stem dan op mij op 21 maart. Gewoon DOEN!

Richard Bos, VVD, nr. 5

Steggerda

Stemmen op VVD Weststellingwerf: Gewoon Doen!