7. Jesper Kraakman

0
1785

Mijn naam is Jesper Kraakman, 20 jaar uit Boijl en ik studeer Bestuurskunde aan de NHL. Ik ben nummer 7 op de kieslijst. Voor de aankomende verkiezingen wil ik mezelf graag inzetten voor onze gave gemeente! Zowel digitale bereikbaarheid als bereikbaarheid met het openbaar vervoer vind ik erg belangrijk! Door het voorzien in goede bereikbaarheid blijven we een gemeente waar het fijn is om te wonen, studeren en werken! Helemaal voor thuiswonende student is de bereikbaarheid naar de steden van belang, hier wil ik me dan ook voor inzetten!

Kleine dorpen vormen de gemeente, daarom moet er geluisterd worden naar deze dorpen! Ik wil mezelf inzetten voor de belangen van deze dorpen en specifiek voor de starters en jongeren die graag in hun dorp willen blijven wonen. Door het kijken naar mogelijkheden voor nieuwbouwwoningen wil ik hier mijn steentje aan bijdragen! Woorden bouwen geen huizen, daden wel!

Stemmen op VVD Weststellingwerf: Gewoon Doen!