Staatssecretaris De Vries (VVD) in gesprek met Weststellingwerfse kiezers

0
2995

Op zaterdag 12 maart kwam staatssecretaris Aukje de Vries (VVD) naar Wolvega om met kiezers in Wolvega gesprek te gaan. Zij hielp mee met de campagne van de Weststellingwerfse VVD in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met VVD-Tweede Kamerlid Harry Bevers uit Leeuwarden en diverse VVD-vrijwilligers uit de gemeente spraken ze met diverse inwoners over hoe het gaat in de wijk en de gemeente. Ze riepen op om juist nu gebruik te maken van hun stemrecht. Op de foto zijn de Weststellingwerfse VVD-lijsttrekker Roelof Theun Hoen, Aukje de Vries en Harry Bevers in gesprek met Gerard Kuin en Silvia Vuist.

Op deze zonovergoten zaterdag was de Weststellingwerfse VVD nog de hele dag volop op campagne. Onderweg kwamen ze ook nog voormalig partijleider Hans Wiegel tegen in de winkelstraat van Wolvega. 

Het grote enthousiasme van de vele vrijwilligers was ook in Den Haag opgevallen en dat werd vanuit de partij beloond met een prijs voor een van de meest actieve VVD-afdelingen in Nederland.

VVD-lijsttrekker Roelof Theun Hoen, Aukje de Vries en Harry Bevers in gesprek met Gerard Kuin en Silvia Vuist. (Foto: Lenus van der Broek)
VVD-lijsttrekker Roelof Theun Hoen, Aukje de Vries en Harry Bevers in gesprek met Gerard Kuin en Silvia Vuist. (Foto: Lenus van der Broek)
Onderweg kwamen we Hans Wiegel tegen in het winkelcentrum van Wolvega. (Foto: Lenus van der Broek)